Fillers

Fillers av hyaluronsyra

Filler - En naturlig utfyllnad över fina linjer och rynkor

Ålder, hormoner, solexponering och rökning är alla faktorer som påverkar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Dessa faktorer för huden skörare och mindre elastisk.

Med åldern minskar mängden hyaluronsyra i huden som är så viktig för att bibehålla fukt.

Under en filler-behandling, att injicera små mängder hyaluronsyra under hudens lager som sedan binder till sig vätska, får man som resultat en naturlig utfyllnad över fina linjer och rynkor.

En väl utförd filler håller i ca 12 månader

Resultatet syns med detsamma, och ser väldigt naturligt ut. Hålller cirka 12 månader, förutom i läppar där hållbarheten är något kortare.

Läs mer om läppförstoring med fillers.

Läs mer om hur man kan använda fillers nedan.

behandling fillers Göteborg Jönköping hyaluronsyra filler Jönköping Göteborg

Mer om Fillers

Läppkontur, läppvolym och kindvolym

En filler med hyaluronsyra används mest för utfyllning av nasolabialveck (från näsroten till mungipan), läppkontur, läppvolym och kindvolym. Bilden nedan visar de vanligaste behandlingsområdena. Men med tanke på ämnets kroppsnaturliga egenskaper, kan det i princip användas överallt i kroppen.

Behandlingen tar ca 30 min, injektionerna innehåller bedövning. Alla behandlingar hos Vikor Klinik utförs av legitimerad läkare med speciell kompetens inom området.

Behandling Fillers hyaluronsyra

Icke-animalisk Hyaluronsyra

På Vikor klinik använder vi endast fillers med Icke-Animalisk Hyaluronsyra

På Vikor Klinik arbetar vi med välkända varumärken såsom Juvéderm och Restylane. Vi använder bara fillers med icke-animalisk hyaluronsyra.

Efter många års erfarenhet av estetiska behandlingar vet vi värdet av att arbeta med välkända kvalitetsprodukter.