Läppförstoring

Vikor Klinik har lång erfarenhet inom läppförstoring.
Vi använder endast fillers med icke-animalisk hyaluronsyra.

Välkommen att boka en fri konsultation inför din behandling hos oss i Jönköping eller Göteborg


Läppförstoring i Göteborg och Jönköping

Vikor klinik har lång erfarenhet inom läppförstoring (behandling av läppvolym och läppkontur). En behandling med filler tar ca 30 minuter och injektionen innehåller bedövning. Behandlingen utförs av läkare med specialistkompetens.

Fillers av hög kvalitet

Vi arbetar med välkända varumärken och produkter med hög kvalitet inom fillers såsom Juvéderm och Restylane. Vi använder endast fillers med icke-animalisk hyaluronsyra.

Läs mer om fillers och hyaluronsyra här.

Har du frågor om Läppförstoring är du välkommen att kontakta oss för att boka en kostnadsfri konsultation inför din behandling.

Du kan också läsa vanliga frågor och svar om läppförstoring här.

Lips lips #lips #freshoftheneedle Total satisfaction. #vikorklinik #fillers #filler #fillersjönköping #fillersgöteborg #läppar #läppfiller

Posted by Vikor Klinik on Tuesday, January 29, 2019
läppförstoring före filler Jönköping Göteborg
läppförstoring efterfiller Jönköping Göteborg

Läppförstoring - Vanliga frågor

Läppförstoring är en av våra vanligaste behandlingar. En naturlig läppförstoring kan passa alla åldrar eftersom läpparna förlorar både volym och form under åldrandet. En del av våra patienter efterfrågar lite mer volym i läpparna medan andra patienter efterfrågar volym samt mer läppform. Oavsett så lyssnar vi på dina önskemål och formar dina läppar efter det. Ett naturligt resultat är vår prioritet.

Hur fungerar det?

Vikor Klinik använder endast fillers från varumärkena Juvéderm och Restylane när vi utför läppförstoringar. Anledningen till att vi valt att använda oss av dessa fillers är för att de tack vare sin medelhårda egenskap ger läpparna mer volym samt/eller markering i läppkonturen, och du får ett naturligt resultat. Har man aldrig gjort en läppförstoring tidigare är den vanligaste dosen 1ml. I början kan det behövas flera behandlingar för att uppnå och bygga upp en önskad läppstorlek. När du uppnått den önskade storleken är det oftast tillräckligt med 0,5 ml för att underhålla läpparnas form.

Att tänka på innan?

Innan ditt besök hos oss på Vikor Klinik är det viktigt att du inte har feber eller annan sjukdomskänsla i kroppen. Om du har pågående herpesinfektion på injektionsområdet kan vi tyvärr inte utföra behandlingen. Vi behandlar inte kvinnor som är gravida eller ammar.

Hur länge håller effekten?

Effekten kan variera från person till person, men i genomsnitt håller behandlingen ca 6-8 månader. Det kan vara bra att veta att de första behandlingarna kan hålla kortare tid, detta innebär att mer frekventa påfyllningar kan behövas initialt.

Gör det ont?

Behandlingen känns en del, det tolereras alltid väldigt väl av våra patienter. För att minska obehaget av nålsticken brukar vi bedöva läpparna. Alla våra fillers innehåller lidocain, är du känslig för lidocain kan vi tyvärr inte utföra en läppförstoring. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Finns det några biverkningar?

Efter behandlingen är det vanligt med svullnad och mindre blåmärken. Svullnaden lägger sig spontant, blåmärke försvinner inom några dagar. Mindre ojämnheter och knölar efter behandlingen kan komma efter behandlingen, även dessa försvinner efter några dagar. Massera inte läpparna innan du har konsulterat oss!

Kostnadsfri konsultation

Vi börjar alltid med en konsultation inför en läppförstoring, konsultationen är kostnadsfri och självklart inte bindande på något sätt. Vid önskemål kan vi utföra önskad behandling av läppkontur och läppvolym direkt efter konsultationen, en kontroll efter cirka 14 dagar brukar vi boka in i samband med behandlingarna. 

Behandlingen tar cirka 30-60 minuter beroende på vad som ska göras.