CoolSculpting

Frys bort fett skonsamt och permanent

CoolSculpting i Göteborg och Jönköping

Fryser bort fettdepåer - Permanent

CoolSculpting-teknologin använder kontrollerad kyla för att med hög precision angripa fettceller under huden. Ingreppet är effektivt och skonsamt, påverkar inte hudstrukturen och muskelvävnad.

Fettfrysning - De angripna fettcellerna kristalliseras (fryses), och dör. Din kropp transporterar sedan gradvis bort de döda hudcellerna, och resultat är en kraftigt reducerad fettdepå och en mer naturligt skulpterad kropp utan kirurgi eller narkos.

Läs mer nedan.

Välkommen att kontakta Vikor Klinik för mer information om CoolSculpting. Vi utför behandling med CoolSculpting i Göteborg och Jönköping.

Coolsculpting Jönköping Göteborg

Hur upplever man behandlingen?

Under behandlingen läggs ett munstycke på området som skall behandlas. Munstycket suger in behandlingsområdet/ fettdepån vilket kan kännas som att det drar och "nyper" lite.
Därefter tillförs området kyla under kontrollerande former, vilket kan upplevas som intensivt kallt under ungefär 10 minuter tills området domnar.

Många patienter läser, kollar sina mail eller till och med tar en tupplur under behandlingen. Ett behandlingsområde tar mellan 35-45 minuter att behandla. Efteråt kan man vanligen återuppta normala aktiviteter.

Vart tar fettet vägen?

När de behandlade fettcellerna har kristalliserats av kylan (frysts), transporterar kroppen bort de döda cellerna på naturlig väg.

När cellerna har avlägsnats från kroppen är fettet borta för alltid.

Finns det kliniska studier med CoolSculpting?

CoolSculpting har över 70 kliniska studier som påvisar effektivitet, säkerhet och tolerabilitet. Studierna är granskade av Amerikanska Läkemedelsverket, FDA som har godkänt både metoden och maskinen.

Läs mer nedan.

Fungerar det verkligen?
Är det en säker behandling?
När ser man resultaten?
Hur länge håller effekten?

Ja! Med över 5 000 000 genomförda behandlingar med CoolSculpting, den fungerar. Den är effektiv och säker, kan/bör inte jämföras med andra fettfrysnings-apparater.

95% av alla patienter som genomgår Fettfrysning / CoolSculpting-behandling är nöjda. De döda fettcellerna bildas inte på nytt, resultatet är permanent.

Behöver jag går på en konsultation först?
Vad kostar behandlingen?
Kan jag dela upp betalningen?

Ja konsultation är nödvändig. På konsultationen går vi igenom dina önskemål, berättar mer om behandlingen, bedömer vilka områden du kan behandla.

Vi på Vikor Klinik kommer hjälpa dig att lägga upp en individuell behandlingsplan som är anpassad till dina målsättningar.

Kostnad för behandling varierar beroende på behandlingsområde osv. Du kan dela upp betalningen med hjälp av Medical Finance.

Coolsculpting Jönköping fettfrysning Göteborg