Läpp­förstoring
XO Lips

Vikor Klinik har lång erfarenhet inom läppförstoring.
Vi erbjuder behandlingen XO Lips som ger naturligt fylliga och mjuka läppar.

Välkommen att boka en fri konsultation inför din läppförstoring hos oss i Jönköping eller Göteborg

Boka Jönköping Boka Göteborg

Läpp­förstoring i Göteborg och Jönköping

Vikor klinik har lång erfarenhet inom läppförstoring (behandling av läppvolym och läppkontur). En behandling med filler tar ca 30 minuter och injektionen innehåller bedövning. Behandlingen utförs av läkare med specialistkompetens.
För läppar kan vi också erbjuda behandling med en ny injektionsteknik som kallas XO lips.

Mer om läppförstoring XO Lips

Fillers av hög kvalitet

Vi arbetar med välkända varumärken och produkter med hög kvalitet inom fillers såsom Juvéderm. 

Lips lips #lips #freshoftheneedle Total satisfaction. #vikorklinik #fillers #filler #fillersjönköping #fillersgöteborg #läppar #läppfiller

Posted by Vikor Klinik on Tuesday, January 29, 2019

Behandlingar med fillers

Fillers/Hyaluronsyra Full face Kinder Haka Läppar

XO Lips är En ny teknik för mjuka, Fylliga naturliga läppar

XO lips är en ny injektionsteknik för läppar framtagen av Elin Kringen Langeland, @injeksjonspecialisten. Elin driver sin klinik i Norge och hon har arbetat med den här tekniken i 6 år med konstanta förbättringar och uppdateringar. Vi är otroligt tacksamma att hon delade med sig sina kunskaper och erfarenhet. Vi har alltid strävat efter naturliga läppbehandlingar och tycker att vår gamla teknik var bra, men XO lips är något mycket bättre.

Varför är läppar svåra att behandla (bra)?

Läppen har en komplicerad form och läpparna är väldigt rörliga. De påverkas av mimikmuskler i många riktningar. Läppar förändras med tiden, blir smalare, tappar volym, roteras inåt. En läppfiller samt injektionsteknik behöver vara anpassad för dessa förändringar. Upprepade behandlingar i tex läppkontur kan innebära att filler hamnar utanför läppen. I vissa fall kan det innebära att läpparna sticker ut framåt.

Vad är XO lips? Varför är tekniken så bra?

XO lips är en speciell injektionsteknik för läppar. Den tar hänsyn till läpparnas rörlighet, mimikmuskler samt läpparnas form. Tekniken stärker läppens vävnad så att du får en väldigt naturlig rotation i läppen.

Läppkonturen kommer fram mer utan att någon filler har möjlighet att lägga sig utanför läppen. Resultatet blir naturligt fylliga mjuka läppar.

XO lips är en behandling som passar kvinnor i alla åldrar.

XO Lips läppar filler Vikor

"Probably one of the best lip injection techniques in the world."

XO Lips läppar injektion Vikor

Hur många behandlingar behöver jag?

Det varierar, XO lips är en serie av läppbehandlingar som börjar med en s.k. uppbyggnad och därefter kräver enbart enstaka behandlingar. En vanlig serie består av 2-3 behandlingar på cirka 12 månader.
OBS: Läppfiller sitter väldigt länge, i vissa fall behöver vi ”återställa” läppen med Hylase för bästa möjliga utgångsläge.
1:a behandling: Behandla läpp foundation samt läppen
2:a behandling: Behandla läpp foundation samt läpp (Hos vissa enbart läpp) (Efter cirka 3 månader)
3:e behandling: Behandla läpp. (Efter cirka 6-8 månader)

Vilka risker finns med XO lips?

XO lips är som en vanlig läppinjektion. Känns varken mer eller mindre. Risk för blåmärke finns. Minimal svullnad efter behandlingen.

XO Lips läppar injektion Vikor

Behandlingar med fillers

Fillers/Hyaluronsyra Full face Kinder Haka Läppar

Läpp­förstoring - Vanliga frågor

En av våra vanligaste behandlingar

Läppförstoring är en av våra vanligaste behandlingar. En naturlig läppförstoring kan passa alla åldrar eftersom läpparna förlorar både volym och form under åldrandet. En del av våra patienter efterfrågar lite mer volym i läpparna medan andra patienter efterfrågar volym samt mer läppform. Oavsett så lyssnar vi på dina önskemål och formar dina läppar efter det. Ett naturligt resultat är vår prioritet.

Hur fungerar det?

Vikor Klinik använder endast fillers från varumärket Juvéderm vi utför läppförstoringar. Anledningen till att vi valt att använda oss av dessa fillers är för att de tack vare sin medelhårda egenskap ger läpparna mer volym samt/eller markering i läppkonturen, och du får ett naturligt resultat. Har man aldrig gjort en läppförstoring tidigare är den vanligaste dosen 1ml. I början kan det behövas flera behandlingar för att uppnå och bygga upp en önskad läppstorlek. När du uppnått den önskade storleken är det oftast tillräckligt med 0,5 ml för att underhålla läpparnas form.

VaD behöver man tänka på innan läppförstoring

Innan ditt besök hos oss på Vikor Klinik är det viktigt att du inte har feber eller annan sjukdomskänsla i kroppen. Om du har pågående herpesinfektion på injektionsområdet kan vi tyvärr inte utföra behandlingen. Vi behandlar inte kvinnor som är gravida eller ammar.

Hur länge håller effekten?

Effekten kan variera från person till person, men i genomsnitt håller behandlingen ca 6-8 månader. Det kan vara bra att veta att de första behandlingarna kan hålla kortare tid, detta innebär att mer frekventa påfyllningar kan behövas initialt.

Gör det ont?

Behandlingen känns en del, det tolereras alltid väldigt väl av våra patienter. För att minska obehaget av nålsticken brukar vi bedöva läpparna. Alla våra fillers innehåller lidocain, är du känslig för lidocain kan vi tyvärr inte utföra en läppförstoring. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Finns det några biverkningar?

Efter behandlingen är det vanligt med svullnad och mindre blåmärken. Svullnaden lägger sig spontant, blåmärke försvinner inom några dagar. Mindre ojämnheter och knölar efter behandlingen kan komma efter behandlingen, även dessa försvinner efter några dagar. Massera inte läpparna innan du har konsulterat oss!

Alla Vikor Beauty Clinics estetiska behandlingar utförs av legitimerad läkare med speciell kompetens inom området.

Behandlingar med fillers

Fillers/Hyaluronsyra Full face Kinder Haka Läppar

Kostnadsfri konsultation

Vi börjar alltid med en konsultation inför en fillerbehandling som t.ex: läppförstoring, konsultationen är kostnadsfri och självklart inte bindande på något sätt. Vid önskemål kan vi utföra önskad behandling av läppkontur och läppvolym direkt efter konsultationen, en kontroll efter cirka 14 dagar brukar vi boka in i samband med behandlingarna.

Behandlingen tar cirka 30-60 minuter beroende på vad som ska göras.

Kontakta oss
Coolsculpting
Juvederm
Vistabel
Botox
Belkyra
Vi är certifierade av estetiska injektionsrådet
Profhilo Behandlingar