Profhilo Bioremodelling

PROFHILO anti-aging behandling med omedelbar uppstramande verkan på våra kliniker i Göteborg och Jönköping

PROFHILO är biokompatibel och integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat halsen, händerna och armarna.

Profhilo anti aging bioremodelling
Boka Jönköping Boka Göteborg
Vikor Klinik anti-aging för män profhilo Göteborg och Jönköping

Anti-aging Behandling med Omedelbar uppstramande verkan

Bioremodelling är ett innovativt koncept för anti-aging som motverkar slapphet i huden.
Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan.
PROFHILO är hyaluronsyra när den är som bäst, utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik. Den har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra och ger långvarig effekt utan tillsats av cross-länkande substanser.

En perfekt lunchbehandling

En specialutvecklad injektionsteknik för PROFHILO minskar smärtan och antalet sessioner som krävs. En perfekt lunchbehandling! PROFHILO är den snabba och enkla vägen till friskare hud.

Årets bästa injicerbara produkt AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016

Denna fillerbehandling föredras ofta av patienterna då det krävs färre behandlingssessioner, färre injektionsställen, därmed minskat obehag per session, minimal återhämtningstid och optimala resultat som syns redan efter två behandlingar (1 månads intervall).

Läs mer om PROFHILO
Vikor Klinik anti-aging profhilo Göteborg och Jönköping

Vad är PROFILhO?

En injicerbar anti-aging behandling

Profhilo är en injicerbar anti-aging behandling gjord av hyaluronsyra för hud som förlorar sin elasticitet och fasthet med ålder. Det kan användas på ansikte, hals, decolletage, armar, händer och knän, eller andra delar av din kropp där huden visar synliga tecken på åldrande. Ofta ser vi en omedelbar märkbar förbättring av hudton och återfuktning, samt en ökad fasthet och minimering av linjer.

Profhilo skiljer sig från vanliga fillers

Hyaluronsyra är mest känd som en "Filler" och brukar användas för att ge volymen till läppar eller att konturera och forma andra områden i ansiktet. Profhilo skiljer sig från vanliga Fillers på många sätt tack vare sin struktur som gör det möjligt att den sprids över ett stort område för att öka återfuktning och strama upp eller "omforma" huden. Hur fungerar det? Hyaluronsyra är en naturligt förekommande substans som produceras i vår kropp, den finns i hud, leder och annan bindväv. Dess roll är att behålla fukt i kroppen och hjälpa till med kollagenproduktion. Den kan hålla upp till 1000 gånger sin vikt i vatten vilket gör den idealisk för att bindande fukt i huden. Med ålder minskar dock hyaluronsyraproduktionen och huden ser mattare ut och dehydreras, med fina linjer och rynkor som en oundviklig följd. 

En fantastisk återfuktare

Profhilo innehåller en av de högsta koncentrationerna av stabiliserad hyaluronsyra på marknaden. Eftersom den är termiskt bunden och inte kemiskt bunden fungerar den som en fantastisk hydrator (återfuktare), och inte en Filler. Det injiceras strax under ytan av huden där det sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka hydrering. Under de närmaste fyra veckorna går den in i fas två och börjar arbeta med att öka elastin och kollagenproduktion. Detta omformar effektivt huden och ger den ett smidigare, jämnare och fastare utseende.

Tack vare sin gel-konsistens fördelas Profhilo smidigt och jämnt, utan att några klumpar bildas - en potentiell risk med traditionella fillers. Det betyder att det kan användas på områden som är svåra att behandla med traditionella fillers, till exempel hals och panna.

En kur består av två sessioner

En komplett kur består av två sessioner med en månad emellan. En ytterligare behandling kan rekommenderas efter ca fyra till sex månader för att bibehålla effekten

Alla Vikor Beauty Clinics estetiska behandlingar utförs av legitimerad läkare med speciell kompetens inom området.

Profhilo anti aging Göteborg och Jönköping

Kostnadsfri konsultation

Vi börjar alltid med en konsultation inför en estetisk behandling, konsultationen är kostnadsfri och självklart inte bindande på något sätt. Vid önskemål kan vi utföra önskad behandling direkt efter konsultationen, en kontroll efter cirka 14 dagar brukar vi boka in i samband med behandlingarna.

Behandlingen tar cirka 30-60 minuter beroende på vad som ska göras.

Kontakta oss

Följ @vikorklinik PÅ sociala medier

Coolsculpting
Juvederm
Vistabel
Botox
Belkyra
Vi är certifierade av estetiska injektionsrådet
Profhilo Behandlingar