Biostimulator och Skinbooster

BIOSTIMULATOR är injektioner som är avsedda för att stimulera en process i kroppen, i detta fall kollagenstimulering. Det innebär att hudens struktur förbättras och fastheten ökar.

Biostimulator

SKINBOOSTER är fillerinjektioner som är avsedda för att tillföra huden fukt. Injektionerna består av hyaluronsyra som binder vätska och återfuktar huden.

Skinbooster

Biostimulator

BIOSTIMULATOR Gruppnamn för injektioner som är avsedda för att stimulera en process i kroppen, i detta fall kollagenstimulering. Det innebär att hudens struktur förbättras och fastheten ökar. Detta sker inte direkt utan synligt resultat kan dröja flera månader. Kräver oftast flera behandlingar vid start och bör underhållas med enstaka behandlingar. Går bra att komplettera med fillerbehandling om det behövs.

PROFHILO: Fukt 5/5, Lyster 5/5, Kollagenstimulering 2/5, Fillereffekt 1/5. Hållbarhet ca 6-8 månader.

RADIESSE: Fukt 1/5, Lyster 3/5, Fillereffekt 4/5, Kollagenstimulering 2/5. Hållbarhet ca 12 månader.

SCULPTRA: Fukt 1/5, Lyster 3/5, Fillereffekt 5/5. Kollagenstimulering: 5/5. Hållbarhet ca 24 månader.

Vikor Klinik anti-aging profhilo Göteborg och Jönköping

Skinbooster

SKINBOOSTER Gruppnamn för injektioner som är avsedda för att tillföra huden fukt. Dessa Fillerinjektioner sprutas ytligt under huden och består av hyaluronsyra som binder vätska och återfuktar huden. Dessa injektioner har nästan ingen uppbyggande funktion. Kan behövas i flera omgångar med undantag för vissa märken som görs som en engångsbehandling. Hållbarhet ca 6-9 månader.

Restylane Vital Skinbooster: Fukt 4/5, Lyster 4/5. Kollagenstimulering 1/5, Fillereffekt 2/5. Hållbarhet ca 6-8 månader.

Juvederm Volite (Engångsbehandling): Fukt 4/5, Lyster 4/5, Kollagenstimulering 1/5, Fillereffekt 2/5. Hållbarhet 6-8 månader.

Vikor Klinik anti-aging profhilo Göteborg och Jönköping

Vad är PROFILhO?

En injicerbar anti-aging behandling

Profhilo är en injicerbar anti-aging behandling gjord av hyaluronsyra för hud som förlorat sin elasticitet och fasthet med ålder. Det kan användas på ansikte, hals, decolletage, armar, händer och knän, eller andra delar av din kropp där huden visar synliga tecken på åldrande. Ofta ser vi en omedelbar märkbar förbättring av hudton och återfuktning, samt en ökad fasthet och minimering av linjer.

En komplett kur består av två sessioner med en månad emellan. En ytterligare behandling kan rekommenderas efter ca fyra till sex månader för att bibehålla effekten.

Alla Vikor Beauty Clinics estetiska behandlingar utförs av legitimerad läkare/sjuksköterska med speciell kompetens inom området.

Profhilo skiljer sig från vanliga fillers

Hyaluronsyra är mest känd som en “Filler” och brukar användas för att ge volymen till läppar eller att konturera och forma andra områden i ansiktet. Profhilo skiljer sig från vanliga fillers på många sätt tack vare sin struktur som gör det möjligt att den sprids över ett stort område för att öka återfuktning och strama upp eller “omforma” huden.
Hur fungerar det?
Hyaluronsyra är en naturligt förekommande substans som produceras i vår kropp, den finns i hud, leder och annan bindväv. Dess roll är att behålla fukt i kroppen och hjälpa till med kollagenproduktion. Den kan hålla upp till 1000 gånger sin vikt i vatten vilket gör den idealisk för att bindande fukt i huden. Med ålder minskar dock hyaluronsyraproduktionen och huden ser mattare ut och dehydreras, med fina linjer och rynkor som en oundviklig följd.

En fantastisk återfuktare

Profhilo innehåller en av de högsta koncentrationerna av stabiliserad hyaluronsyra på marknaden. Eftersom den är termiskt bunden och inte kemiskt bunden fungerar den som en fantastisk hydrator (återfuktare), och inte en filler. Den injiceras strax under ytan av huden där den sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka återfuktningen. Under de närmaste fyra veckorna går den in i fas två och börjar arbeta med att öka elastin och kollagenproduktion. Detta omformar effektivt huden och ger den ett smidigare, jämnare och fastare utseende.

Tack vare sin gel-konsistens fördelas Profhilo smidigt och jämnt, utan att några klumpar bildas - en potentiell risk med traditionella fillers. Det betyder att den kan användas på områden som är svåra att behandla med traditionella fillers, till exempel hals och panna.

En kur består av två sessioner

En komplett kur består av två sessioner med en månad emellan. En ytterligare behandling kan rekommenderas efter ca fyra till sex månader för att bibehålla effekten.

Alla Vikor Beauty Clinics estetiska behandlingar utförs av legitimerad läkare/sjuksköterska med speciell kompetens inom området.

Kostnadsfri konsultation, uppföljning & Återbesök

Om du är ny kund, vill göra en ny behandling som du inte gjort tidigare eller om det gått mer än 6 månader sen din senaste behandling behövs en konsultation göras minst 48 timmar innan behandlingen. Konsultationen är kostnadsfri och inte bindande på något sätt. Behandlingen utförs alltid av legitimerad läkare eller sjuksköterska. Vid våra behandlingar använder vi produkter från välkända varumärken och med hög kvalitet.

En behandling tar ca 30-60 min beroende på vad som ska göras. 7-14 dagar efter behandlingen gör vi en uppföljning och känner du då att du behöver ett återbesök för att kontrollera något eller en justering ingår detta kostnadsfritt.

Kontakta oss

Följ @vikorklinik PÅ sociala medier

Coolsculpting
Juvederm
Belkyra
Profhilo fillerbehandlingar
Vi är certifierade av estetiska injektionsrådet